Om Vibla ApS

Hvem er de egentlig dem jeg overvejer at handle med? Og hvorfor skulle jeg handle med dem?

Vi kunne fortælle den samme historie som alle andre. Billige priser på tryksager og god service bla bla bla.

Vi vælger en anden vinkel, som vi mener giver mere værdi for kunden. For os er god dialog, seriøsitet og ikke mindst det gode samarbejde vigtigt og vi lader hellere en handel falde til jorden end sælge noget kunden ikke har brug for. Det mener vi er seriøst og troværdigt.

Dette betyder i mange tilfælde at vi arbejder som kundens eksterne marketingsafdeling hvor kunden giver os en problematik som vi løser i samarbejde med kunden.

VIBLA ApS er stiftet i februar 2013 af Ole Lavesen, Henning Viborg Jensen og Thomas R Olsen.
Ole & Henning er den daglige ledelse i selskabet.

Henning Viborg Jensen (telefon 21 15 11 40)

Henning Viborg Jensen er uddannet inden for det grafiske område. Har tidligere været medejer af Repro & Tryk A/S trykkeri. Inden stiftelsen af VIBLA var Henning ansat hos Arco Grafisk igennem 23 år, heraf de sidste 10 år som direktør for Via Print samt DTP og IT chef.

Ole Lavesen (telefon 21 15 11 80)

Er også uddannet inden for det grafiske og har derfor tilegnet sig kompetencer inden for tryk, men nu også reklameartikler.

"Jeg har hele mit liv arbejdet inden for branchen. Først som trykker, derefter projektleder, sælger og salgschef. Så man er vel ved at blive lidt af en nørd.... Men forhåbentlig på den gode måde."

Vi er sponsor for

team coloquick cycling
Skive FH logo
viborg HK logo
Skive IK logo
nr søby if logo